Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Davel Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Doriti sa extindeti afacerea dv-stra?
Doriti sa vindeti produsele dv-stra in Italia ?
Doriti sa deschideti o reprezentanta in Italia ?
Va oferim o mare piata de desfacere pentru produsele dv-stra.
Sunt de 10 ani in Italia asa ca am avut timp sa vad si apreciez ceea ce se gasesta in comert prin toata Italia.

La capitolul importuri aproape nimic, nici macar in farmacii ... nu au auzit de Coldrex, Nurofen, etc... Toate medicamentele lor sunt acide.

Din acest punct de vedere al comertului.

In afara de produsele alimentere; sunt in urma fata de noi cu 70 de ani. Si asta datorita faptului ca industria Italiana s-a mutat in Romania cu peste 35.000 de producatori, si in alte tari din Europa, putin.

Mai mult, s-au extins cu energia verde si industria auto, - restul de industrie s-a dezvoltat la noi. Dar au pierdut piata de desfacere din Italia. Am vazut in Romania, produse Italiene care aici in Italia nici macar nu au auzit de asa ceva... Pana si detergenti de orice tip si folosinta sunt numai pe baza de amoniac si clor, care sunt foarte toxice.

In ceea ce priveste articole de imbracaminte, incaltaminte, perdele si materiale textile, doar in partea de nord a Italiei si orasele principale Milano, Roma, se mai gaseste cate ceva, in rest nimic.

Textile - aproape inexistente de matase artificiala, viscoza, etc., nici macar nu au auzit; perdele - de acum 50 de  ani, Imbracaminte, incaltaminte e dezastru lucruri care la noi nu se mai poarta de 60 de ani.

E dezastru mai ales in sud si est aproape nimic, daca nu ar fi chinezii cu modele si materiale de cand bunica  numai supraelastice de cea mai joasa calitate, nu ai ce purta .... Produsele chinezesti de la noi sunt super lux in comparatie cu cele de aici .....

Alta piata fara concurenta ar fi PANOURILE  SOLARE. Am vrut sa cumpar pentru rulota, nu ai de unde, nu exista magazine, mai ales aici in sud.

Exista doar o fabrica in nord care vinde doar prin internet, si informatiile despre montajul si folosinta sunt inexistente... doar un amator explica in mod rudimentar si ca pentru prescolari cum se monteza...
Din Gura in Gura